Ποιοι είμαστε

Η DATA BACK NOW ιδρύθηκε το 2008 στην Κύπρο και είναι το πρώτο κέντρο επαναφοράς δεδομένων που εξυπηρετούν την Κύπρο και γειτονικές χώρες, παρέχοντας ανάκτηση δεδομένων, δημιουργίας, back-up και επαγγελματική τεχνική υποστήριξη. Η DATA BACK NOW είναι η μόνη πιστοποιημένη εταιρία στη Κύπρο από HDRC, IPDRC, (διεθνές σύνδεσμος επαγκελματικών δεδομένων), μια φήμη ηγετική εταιρία στον τομέα της επαναφοράς στοιχείων για πάνω από 15 χρόνια.

Εμείς χρησιμοποιούμε και αξιοποιούμε την ποιο αναβαθμισμένη φυσική επαναφορά δεδομένων και λογισμική. Η DATA BACK NOW στεγάζεται σε ειδικά σχεδιασμένο εργαστήριο και αποστειρωμένο δωμάτιο (Clean Room Class 100, Class2).

O ανώτερος ειδικός επαναφοράς δεδομένων της εταιρίας μας καταλαβαίνει πόσο σημαντική έχει γίνει η επαναφορά. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό έχει γίνει για τους ανθρώπους στην επαγγελματική όσο και την προσωπική ζωή και είναι έτοιμοι για την ανάκτηση των δεδομένων, με πλήρη εμπιστευτικότητα, από όλες τις μάρκες και τους τύπους των σκληρών δίσκων με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση.

Το προσωπικό μας διαθέτει εργοστασιακό επίπεδο γνώσης των διαφόρων συσκευών συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών γραφείου, laptop, server, RAID, και εξωτερικό σκληρό δίσκο, για να εξασφαλίσει σε όλους τους πελάτες να λαμβάνουν τις βέλτιστες διαθέσιμες επαναφοράς δεδομένων σε όλο τον κόσμο.

Η αποστολή μας

Για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, δίνουμε προστασία / ασφάλεια / επαναφορά δεδομένων στις επιχειρήσεις τους και των προσωπικών δεδομένων με το υψηλότερο ποσοστό εγγύησης, ελάχιστη δίκαιη χρέωση, και προσφέρουμε επαγκελματική εμπιστευτικότητα, ποιότητα και άμεση εξυπηρέτηση.

Το όραμα μας

  • Για την προστασία των ανθρώπων από όλα τα σενάρια απώλειας δεδομένων.
  • Για να βοηθήσει επαγγελματικά ανθρώπους όταν παρουσιάζεται απώλεια δεδομένων.
  • Για να γίνουμε οι ηγέτες στην ανάκτηση δεδομένων σε Κύπρο και γειτονικές χώρες.
  • Για να προσφέρουμε συνεχώς περισσότερα και καλύτερες λύσεις.